brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 11 червня 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 11 червня 2018

Розпочалися відбірні регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

В Україні стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади. За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цьогоріч відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».
До програми фінальної частини Всеукраїнської спартакіади включено 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. Переможці визначатимуться в особистій, командній за видами спорту та загальнокомандній першостях. Спортсмени, які посядуть призові місця в особистих змаганнях в кожному виді програми, традиційно нагороджуватимуться також цінними подарунками.
Характерною ознакою є невпинне зростання масовості та популярності спартакіади серед потерпілих на виробництві, що ілюструють дані щодо кількості учасників відборів за роками: 2013 рік – 1478 осіб; 2014 рік – 1722; 2015 рік – 1785; 2016 рік – 2037; 2017 рік – 2287.
Спартакіада є значимою загальнонаціональною подією. Виявом належної державної уваги до цього заходу та визнання його важливого статусу є вітання, які щороку адресуються учасникам та організаторам спартакіади Президентом України, Головою Верховної Ради України, Прем’єр-міністром України, Міністром соціальної політики України. Як зазначив, зокрема, в одному з них П. Порошенко: «Є всі підстави упевнено заявити про запровадження в нашій державі ще однієї гарної традиції».
Найкращим же підтвердженням затребуваності в суспільстві і життєдайності ідей Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» є щирі слова подяки від її учасників, в яких емоційно і напрочуд душевно відображається сутність цього, втілюваного Фондом для людей, проекту. Інвалід-колясочниця з Донеччини Л. Кірковська про це сказала так: «Після таких неповторних подій надовго залишається наснага, народжуються сміливі плани на майбутнє і просто хочеться жити яскравим різнобарвним життям».

Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України
(044) 206-14-39, 097-723-67-16

  • Опубліковано в Новини

Відбулося засідання 16 сесії районної ради 7 скликання

7 червня 2018 року відбулось засідання 16 сесії районної ради.
На сесії розглянуто питання виконання районного бюджету 2017 року та внесено зміни до рішення про районний бюджет на 2018 рік. Депутати заслухали інформації про виконання районних Програм та прийняли рішення про передачу бюджетних установ та їх майна із комунальної власності територіальних громад сіл, міста Бобровицького району у комунальну власність Бобровицької міської ради та Новобасанської сільської ради. На сесії затвердили районну комплексну Програму з реалізації міграційної політики Бобровицького районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2018 рік та Програму продуктивної зайнятості нас зелення Бобровицького району на 2018-2020 роки. Також депутати затвердили Статути установ культури в новій редакції.
Всього було розглянуто на сесії 27 питань.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd