brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 09 липня 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 09 липня 2018

Виїзний день-приймальня в с. Нова Басань

6 липня 2018року відбувся виїзний день-приймальня районної ради та райдержадміністрації в селі Нова Басань.
В заході взяли участь голова районної ради Володимир Ляховенко, голова райдержадміністрації Василь Кучерина, заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, начальник управління соцзахисту населення Ганна Томко, керівники установ та служб району.
В зверненнях було порушено питання, що стосувались благоустрою села, монетизації частини зекономлених житлових субсидій, можливості перенесення складу для зберігання добрив за межі села.
Відповіді на всі звернення надано під час спілкування.
По завершенні заходу відбулась зустріч керівництва з активом , на якій обговорено проблемні питання життєдіяльності територіальної громади та намічено шляхи їх вирішення.

Організаційний відділ районної ради

  • Опубліковано в Новини

Охоплення реабілітаційним лікуванням за кошти Фонду соцстрахування зросло на 34%

За реформованим механізмом упродовж першого півріччя 2018 року Фонд соціального страхування України направив на реабілітаційне лікування понад 16,5 тис. застрахованих осіб, що на 34% більше показників відповідного періоду минулого року.
Як зазначалось, з початку цього року ФССУ забезпечує повне охоплення працюючих українців адресним відновним лікуванням у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за їх вибором. Соціальна послуга надається за наявності медичних показань та фінансується за рахунок Фонду.
«Адресний механізм забезпечення медичною реабілітацією ми впровадили з 01 січня цього року. Це дозволило значно збільшити ефективність соцзахисту в разі важкої хвороби, перетворити подекуди вибіркову систему на гарантовану допомогу. Сьогодні до надання відновного лікування за рахунок коштів ФССУ долучився 51 санаторно-курортний заклад, які мають відповідні реабілітаційні відділення та заявили про своє бажання співпрацювати із Фондом», – зазначає директор департаменту медичних та соціальних послуг виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Олена Пухка.
Пройти відновне лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм за кошти ФССУ має право кожен застрахований – сьогодні під опікою Фонду більше 12 млн осіб.
Для фінансування Фондом медичної реабілітації, заклад охорони здоров’я повідомляє робочий орган ФССУ про наявність у них на лікування застрахованої особи, яка, відповідно до висновку лікарсько-консультативної допомоги, потребує відновного лікування в санаторно-курортному закладі. Не пізніше наступного дня представник Фонду відвідує пацієнта в стаціонарі медичного закладу для оформлення тристороннього договору та направлення на реабілітацію.
Зокрема, пройти реабілітаційне лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування України можна в разі підгострого періоду інфаркту міокарда, опіків, захворювань легень; цукрового діабету; оперативного та інструментального видалення каменів з нирок тощо.
Козелецьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області в 1 півріччі 2018 року направлено на лікування в реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів 16 застрахованих осіб.
Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України
(044) 206-14-39, 097-723-67-16

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd