brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/З нагоди відкриття ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Бобровиці урочисто піднято Державний Прапор України.

З нагоди відкриття ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Бобровиці урочисто піднято Державний Прапор України.

  • Опубліковано в Новини

У столиці Бразилії Ріо-де-Жанейро відкриваються XXXI Літні Олімпійські ігри. Збірну України представлятимуть 205 спортсменів, а це 16-е місце за кількістю серед більш ніж 200 команд. Змагання триватимуть з 5 до 21 серпня.
Висловити підтримку спортсменам, які захищатимуть честь української держави на Олімпіаді, та відчують свою причетність до найграндіознішого світового спортивного свята прийшли керівники району та міста, працівники державних установ міста, вболівальники і прихильники спорту.
Почесне право підняти Державний Прапор України виконали наші земляки майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, чемпіонка України та переможниця Кубку серед дорослих Яна Назаренко та майстер спорту України з дзю-до та самбо, призер Чемпіонату України, переможець міжнародного турніру Даніел Сафін.
На українських спортсменів покладено великі надії. За попередніми прогнозами, передбачають 20 призових місць нашій збірній. Ведуча заходу побажала аби успіх супроводжував спортсменів на цих престижних змаганнях і їхні імена зазвучали на увесь світ.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/226-z-nahody-vidkryttia-khkhkhi-litnikh-olimpiiskykh-ihor-u-bobrovytsi-urochysto-pidniato-derzhavnyi-prapor-ukrainy#sigProId82b3e38f10
Our website is protected by DMC Firewall!