brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Проведено семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування

Проведено семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування

  • Опубліковано в Новини

18 серпня 2016 року в залі засідань районної ради відбувся семінар – нарада з міським та сільськими головами місцевих рад, який провели голова районної ради Тетяна Ковчежнюк та голова районної державної адміністрації Василь Кучерина.
У ході роботи було розглянуто ряд актуальних питань.
Олена Іванова начальник відділу Ніжинського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги та Інна Овдій заступник начальника відділу «Бобровицьке бюро правової допомоги» проінформували голів місцевих рад про надання безоплатної правової допомоги в районі. На всі запитання які цікавили присутніх надано відповіді.
Про святкування Дня державного прапора України, 25 -ї річниці Незалежності України на підвідомчих територіях та підготовку до проведення свята «Квітчаймо врожаями та піснями Бобровицький край» інформувала начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Марія Герасименко.
Про забезпечення житлових прав дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування розповіла Ірина Шаманська начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації. Вона подякувала керівникам органів місцевого самоврядування за тісну співпрацю.
Після обговорення даних питань було підведено підсумки роботи семінар - наради.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/230-provedeno-seminarnaradu-z-kerivnykamy-orhaniv-mistsevoho-samovriaduvannia#sigProId8b17e43ac2
DMC Firewall is a Joomla Security extension!