brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Загальні збори громадян у с. Гаврилівка

Загальні збори громадян у с. Гаврилівка

  • Опубліковано в Новини

Одна із форм безпосередньої участі громадян у вирішені проблем місцевого значення - сходи сіл, які забезпечують ефективний і результативний діалог між владою та громадськістю. Такий діалог відбувся і у селі Гаврилівка, де громадяни зібралися, аби почути звіт сільського голови за рік, що минув, обговорити плани на майбутнє та поділитися наболілим.

Традиційно в таких заходах беруть участь очільники районної ради та райдержадміністрації, представники районних установ, організацій, керівники сільськогосподарських підприємств.. Цього разу поспілкуватися з громадою на збори завітали голова районної ради Тетяна Ковчежнюк, директор ТОВ «Козацьке», обласний депутат Сергій Чубовський, заступник генерального директора Українського аграрного холдингу Олександр Шаманський, дільничний інспектор поліції Ігор Шаповал, голова об’єднаної громади з Макіївки Петро Баклан, депутат Новобиківської сільської ради Володимир Тертій.

Схід села розпочала сільський голова Оксана Сморгін, яка детально зупинилася на питаннях соціально-економічного розвитку, благоустрою території сільської ради. Окрім того, очільниця висловила вдячність своїм орендарям, які підтримують та допомагають громаді у вирішенні соціальних питань.

Прозвітував про проведену роботу і дільничний інспектор поліції Ігор Шаповал і попросив дотримуватися правопорядку на підвідомчій території.

Обговорювалося питання об’єднання громад. Було порушено такі проблемні питання як збір сміття по селу та рух великих вантажогрузових автомобілів.

По окремим питанням, дано доручення керівникам відповідних служб для їх вирішення.

Збори громадян пройшли в атмосфері взаєморозуміння

Начальник оргвідділу районної ради В.С.Даруга

Інші матеріали в цій категорії: Загальні збори громадян в с.Сухиня »
Our website is protected by DMC Firewall!