brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Засідання дев’ятої сесія сьомого скликання Бобровицької районної ради

Засідання дев’ятої сесія сьомого скликання Бобровицької районної ради

  • Опубліковано в Новини

      18 травня 2017 року відбулася дев’ята сесія районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяли участь депутат обласної ради Сергій Чубовський, голова райдержадміністрації Василь Кучерина, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські, міський голови, керівники установ та організацій.
      Пленарне засідання відкрила і вела голова районної ради Тетяна Ковчежнюк.
Депутати одноголосно затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року, внесли зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року № 38-07 «Про районний бюджет на 2017 рік».
      Далі було затверджено цільову соціальну Програму захисту тваринництва Бобровицького району від карантинних інфекційних захворювань на 2017 рік та Програму забезпечення надання адміністративних послуг у Бобровицькому районі на 2017 рік.
Також депутати заслухали звіти про виконання та внесли зміни до окремих районних програм.
     Продовжилась пленарна робота дев’ятої сесії розглядом питання про прийняття в комунальну власність сіл та міста Бобровицького району витрат по об’єкту незавершеного будівництва «Реабілітаційний центр по відновленню та збереженню здоров’я матері та дитини по вул. Артема в м. Бобровиця.
Народні обранці розглянули та прийняли як рішення ради низку земельних питань.
     По завершенню сесії голова ради подякувала всім присутнім за плідну роботу.

Our website is protected by DMC Firewall!