Logo
Версія для друку

Семінар - нарада з керівниками органів місцевого самоврядування, секретарями міської, сільських рад

17 серпня заступник голови районної ради Андрій Ткаченко та голова районної державної адміністрації Василь Кучерина провели семінар - нараду з керівниками органів місцевого самоврядування.
На семінарі було розглянуто дев’ять питань :
Керуюча філією ЧОУ АТ «Ощадбанк» Людмила Холоша розповіла про можливість відкриття дистанційного обслуговування жителів сільських населених пунктів та про надання послуг ощадбанком.
Анатолій Велігорський - начальник фінансового управління районної державної адміністрації та Лариса Рассахацька - заступник начальника управління соціального захисту населення проінформували про стан розрахунків за пільгове перевезення пасажирів.
Про передачу документів сільських рад в архів інформувала начальник архівного відділу райдержадміністрації.
Оксана Бутакова начальник Бобровицького районного відділу Державної реєстрації актів цивільного стану головного управління юстиції в Чернігівській області ознайомила присутніх з пілотними проектами міністерства юстиції в сфері реєстрації актів цивільного стану.
Директор ПАТ «Чернігівобленерго» відособленого підрозділу Бобровицького РЕМу Олександр Тимошенко розповів про проведення розчистки трас повітряних ліній електропередач в межах населених пунктів.
Про особливості виділення земельних часток (паїв) інформувала Аня Улезько головний спеціаліст Бобровицького бюро правової допомоги.
Роман Дуб в.о. начальника управління Держпродслужби в Бобровицькому районі довів до відома інформацію про стан епізоотичної ситуації в районі та про реформування Держпромспоживслужби.
Про створення безпечних та нешкідливих умов праці на робочому місці проінформувала головний спеціаліст Фонду соціального страхування України в Бобровицькому районі.
Після розгляду та обговорення питань Андрій Ткаченко підвів підсумки роботи семінар – наради.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/564-seminar-narada-z-kerivnykamy-orhaniv-mistsevoho-samovriaduvannia-sekretariamy-miskoi-silskykh-rad?tmpl=component&print=1#sigProId66cbcddac1
© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!