Logo
Версія для друку

Про відзначення 26-ї річниці незалежності України

Колектив Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області провів заплановані заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.
Зокрема, 22 серпня 2017 року відбулися урочисті збори трудового колективу з нагоди свята, які провів начальник відділення Гарбуз М.П.
У своєму виступі Микола Павлович відмітив, що основними завданнями Фонду соціального страхування України є питання соціальної захищеності працівників постраждалих на виробництві та членів їх сімей. Соціальне страхування виконує велику роль у розбудові громадянського суспільства. Козелецьке відділення продовжує надійно забезпечувати підтримку працюючої частини суспільства, що дозволяє отримувати працездатним громадянам –застрахованим особам та потерпілим внаслідок трудового каліцтва матеріальне забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю та пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров’я.
22 серпня працівники відділення відвідали інвалідів праці «спинальників» за місцем їх проживання з метою розгляду питань щодо соціальних проблем, які виникли в потерпілих, розглянули пропозиції щодо їх вирішення.
23 серпня колектив відділення взяв участь в урочистому зібранні на Соборній площі райцентру з нагоди Дня Державного Прапора України та покладанні квітів до пам’ятника воїнам-землякам, загиблим на території проведення антитерористичної операції за свободу, незалежність і цілісність України.
24 серпня працівники взяли участь у заходах, присвячених Дню незалежності України, які розпочалися з урочистої ходи і покладання квітів до пам’ятників борцям за свободу і незалежність України, розташованих у райцентрі. Працівники відділення подивилися виставку-конкурс квіткових композицій «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно». У переліку святкових заходів були: концертно-мистецька програма за участі кращих виконавців та самодіяльних колективів Козелеччини, парад дитячих вишиванок, майстер-класи, розважальні конкурси.

Козелецьке відділення управління виконавчої
дирекції Фонду соціального страхування України
в Чернігівській області

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!