Logo
Версія для друку

До уваги представників громадськості!

До уваги представників громадськості!


Відбудуться виїзди мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів !
На виконання відповідного розпорядження та рішення Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» продовжується проведення роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня правової обізнаності громадськості, землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.
Проведення виїзного заходу планується на 19 квітня 2018 року, в приміщені Бобровицької районної державної адміністрації (вул. Незалежності, 46, м. Бобровиця).
Виїзд мобільного консультативного пункту буде проведено за участю керівництва Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.
В ході заходу заплановано:
11.00-13.00 – зустріч з представниками районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, системи безоплатної правової допомоги, а також прийому громадян та надання індивідуальних консультацій в приміщенні Бобровицької районної державної адміністрації (вул. Незалежності, 46, м. Бобровиця);
13.00-14.00 – візит до Бобровицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг);
14.00 -15.00 – візит до Старобасанської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІ ступенів Чернігівської обласної ради.
У зв’язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, а також всіх бажаючих отримати вичерпну консультативну допомогу з питань захисту прав у сфері земельного законодавства та орендних відносин.

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!