Logo
Версія для друку

До уваги депутатів Бобровицької районної ради сьомого скликання!

Нагадуємо, що 01 січня 2019 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.
Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік. Таку декларацію зобов’язані будуть подати і депутати місцевих рад усіх рівнів.
Звертаємо увагу на те, що відповідно до статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення неподання або несвоєчасне подання декларації тягне за собою накладення штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян; подання завідомо недостовірних відомостей у декларації тягне за собою накладення штрафу від 1 000 до 2500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису.
Просимо депутатів Бобровицької районної ради сьомого скликання відповідно до цих роз’яснень подати до 31 березня 2019 року електронні декларації про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру за 2018 рік.

Оргвідділ районної ради

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!