brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

  • Опубліковано в Новини

Щорічно в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні.
Саме цього дня п’ять років тому протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. На Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській…
Українці гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя більше ста активістів Євромайдану. Україна оплакує своїх героїв. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.
20 лютого біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм за участю представників виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадськості міста. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять героїв, котрі загинули від куль снайперів під час Революції Гідності, захищаючи високі демократичні принципи, європейське майбутнє України, відстоюючи права і свободи людини, та було покладено квіти до пам’ятного знака.
Вічна пам'ять і слава! Герої не вмирають.

Оргвідділ районної ради

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/934-den-heroiv-nebesnoi-sotni#sigProId8928a94c56
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd