brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 22 грудня 2017

Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 22 грудня 2017

Відбулося засідання 13 сесії районної ради 7 скликання

22 грудня проведено засідання 13 сесії районної ради 7 скликання. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Василь Кучерина, голова об’єднаної територіальної громади Тетяна Ковчежнюк, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, Вороньківський та Соколівський сільські голови, керівники установ і організацій.
Провів засідання сесії голова районної ради Володимир Ляховенко.
На розгляд сесії було винесено 16 питань, які відповідно до регламенту роботи районної ради попередньо вивчалися на засіданні Президії районної ради та обговорювалися на засіданнях постійних комісій.
Депутати заслухали звіти голови районної державної адміністрації, головного лікаря КЛПЗ «Бобровицька ЦРЛ», головного лікаря КЗ «Бобровицький районний центр первинної медико – санітарної допомоги».
На сесії районної ради було заслухано і затверджено три програми: Програму економічного та соціального розвитку району на 2018 рік, Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 рік та Програму діяльності районної газети «Наше життя» на 2018 рік.
Також депутати заслухали звіти про виконання ряду районних програм, термін дії яких закінчується.
Питання про районний бюджет на 2018 рік перенесене на друге засідання тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання і буде розглянуте після уточнення показників. Дата ІІ засідання буде оголошена додатково.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!