brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 12 вересня 2017

Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 12 вересня 2017

Виїзний семінар – тренінг.

12 вересня 2017 року Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій провів виїзний семінар – тренінг у Бобровицькому районі на тему : «Питання комунальної власності та управління спільною власністю територіальних громад».
В семінарі взяли участь заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, керуюча справами районної ради Олена Даруга, керівник апарату районної державної адміністрації Людмила Дараган та керівники органів місцевого самоврядування.
Начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна Чернігівської обласної ради Микола Гаврилко розповів про порядок відчуження та списання основних засобів, що перебувають у комунальній власності, про актуальні питання щодо приватизації комунального майна, про питання ефективного управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.
Олександр Нетреба начальник відділу орендних відносин та організації розрахунків Управління комунального майна Чернігівської обласної ради проінформував присутніх про оренду комунального майна.
Всі присутні взяли участь у обговоренні питань. Андрій Ткаченко підвів підсумки роботи семінар – тренінгу.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is a Joomla Security extension!