brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 06 лютого 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 06 лютого 2018

Військова служба за контрактом в Збройних Силах України

Обери гідну професію! Ставай до лав Збройних Сил України! Базове грошове забезпечення – від 7000грн. (при виконанні завдань в зоні АТО, за рахунок грошової надбавки, грошове забезпечення збільшується майже вдвічі). Повне матеріальне забезпечення, медичне обслуговування, надання пільг та гарантій соціального захисту військовослужбовцям та їх сім’ям.
На військову службу за контрактом в ЗСУ приймаються громадяни, віком від 18 до 57 років, з освітою починаючи від базової загальної середньої, придатні до військової служби за станом здоров’я та мають достатній рівень фізичної підготовки.
Для кандидатів, які мають досвід військової служби є можливість укладання контрактів безпосередньо з військовими частинами, без проходження тривалої підготовки в Навчальних центрах ЗСУ.
Кандидати, які не проходили військову службу, будуть направлені до одного з Навчальних центрів (в залежності від обраної спеціальності), де пройдуть всю необхідну підготовку.
Мінімальний строк контракту – 3 роки.
За довідками звертатися до Бобровицького районного військового комісаріату за адресою: м.Бобровиця, вул.Незалежності, 64.
Тел.: (04632) 2-11-38, 0675286691.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!