brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 08 травня 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 08 травня 2018

День пам’яті та примирення

8 травня в Україні вшановується День пам’яті та примирення присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Ця дата приурочена до річниці капітуляції нацистської Німеччини.
Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року, метою відзначення є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги борцям проти нацизму…»
Цього дня жителі Бобровиччини відзначили День пам’яті та примирення. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова районної ради Володимир Ляховенко. Він відмітив, що в цей день важливо нагадати про непересічну роль українців у Перемозі у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці буремні роки.
З хореографічною композицією всіх присутніх вітали студенти коледжу економіки та менеджменту ім.. О..Майнової. Навики військової справи продемонстрували учасники військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) Бобровицької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів. З музичним вітанням виступила учениця Аліна Ярошевська.
Пам'ять про загиблих у роки Другої світової війни було вшановано хвилиною мовчання та покладено квіти до Обеліска Слави та пам’ятних знаків .

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is a Joomla Security extension!