brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 25 червня 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 25 червня 2018

Святкування дня молоді

Щорічно в останню неділю червня відзначається День молоді - свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.
Молодість – це торжество чистоти помислів і почуттів, яскравих емоцій, неповторна та відповідальна пора. У цей день українці прославляють юність, запал, натхнення молодих людей. Молоді належить майбутнє України.
24 червня на площі міста Бобровиця відбулись святкові заходи до Дня молоді . Всіх присутніх зі святом вітав голова районної ради Володимир Ляховенко та побажав всім молодим людям району здоров’я, наснаги, творчої енергії, успіхів в усіх починаннях, віри у власні сили.
Кращій молоді Бобровиччини було вручено спільні Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації.
Була представлена велика розважальна концертна програма за участю аматорів сцени Бобровиччини.

  • Опубліковано в Новини

День державного службовця

23 червня в залі засідань відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби. Вітав державних службовців голова районної ради Володимир Ляховенко. Голова районної ради висловив найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району.
Вітаючи колег зі святом Володимир Ляховенко побажав присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії, благополуччя в родинах та плідної праці.
Під час святкування Почесними грамотами районної ради було нагороджено:
- Катерину Шепель, головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації;
- Людмилу Панасюк, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації;
- Світлану Єрешенко, головного державного соціального інспектора управління соціального захисту населення райдержадміністрації;
- Зою Ганнусик, головного спеціаліста фінансового відділу райдержадміністрації.

  • Опубліковано в Новини

ЗАВЕРШИЛИСЯ ВІДБІРНІ ЗМАГАННЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «СИЛА ДУХУ» В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

14 червня 2018 року в місті Чернігів завершилися відбірні змагання серед потерпілих на виробництві, які проводяться в рамках Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен.
Метою спартакіади є підтримка потерпілих на виробництві у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації в суспільство, допомога у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації, а також залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості до вирішення їх проблем.
Козелецьке відділення у змаганнях представляли потерпілі від нещасних випадків на виробництві, жителі Козелецького та Бобровицького районів Г. Жежела, В. Фрідріх, Ю. Пугач та В. Гончар. У трьох видах спорту, а саме: дартс, армспорт та шахи, в яких брали участь наші представники, за результатами змагань із шахів Володимир Гончар посів друге почесне місце, за що отримав від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області грамоту та медаль відповідного ґатунку.
Ці змагання проходили в області вже вшосте, і кожного разу, беручи участь у них, люди з інвалідністю доводять своє бажання бути потрібними суспільству, вести активний спосіб життя та в будь-яких скрутних життєвих ситуаціях не втрачати надії та сили духу. Дякуємо їм за це та побажаємо: «Так тримати! Нових звершень!»

Микола Гарбуз, начальник Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is a Joomla Security extension!