brr name

gerb ukr

Головна/Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 10 травня 2019

Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 10 травня 2019

День Перемоги над нацизмом 2019

9 травня вся Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це свято всіх людей, що пройшли крізь війну: не лише воїнів, що завоювали мир, а й їхніх матерів, дружин, дітей, в’язнів концтаборів, жертв депортацій, тих, хто переніс тяготи окупації та працював в тилу. Одне слово, усіх тих, хто не з чуток знає, якого болю, страждання і горя завдає війна.
Цього дня в м.Бобровиця, на пагорбі Слави відбувся мітинг, присвячений 74-ій річниці Перемоги у Другій світовій війні.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулась міський голова Тетяна Ковчежнюк.
Голова районної ради ветеранів Ольга Поддубна наголосила: « Все менше і менше залишається поруч з нами тих, хто боронив рідну землю на фронтах війни. Відходять у вічність солдати Великої Перемоги, забираючи з собою спогади про ті страшні часи. Страхітлива Велика Вітчизняна війна чорним крилом біди торкнулася кожної української родини. А тому, свято Перемоги було і залишається всенародним. В районі нині проживає 29 ветеранів війни. Це ті герої, які мужньо перенесли нечувані страждання, які власною кров’ю вибороли можливість для наступних поколінь жити, народжувати і виховувати дітей».
До всіх присутніх з вітальними словами звернувся військовий комісар Олег Олешко.
З музичними композиціями виступили аматори сцени районного будинку культури, учасники вокального ансамблю школи мистецтв та танцювального колективу «Ярославна».
Пам'ять про полеглих воїнів у роки Другої Світової війни було вшановано хвилиною мовчання. Присутні жителі та гості міста поклали квіти до Обеліска Слави та пам’ятників загиблих у роки війни.
По завершенню мітингу в районному будинку культури відбувся великий святковий концерт, присвячений 74-ій річниці Великої Перемоги.

Оргвідділ районної ради

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is a Joomla Security extension!