brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 11 грудня 2018

Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 11 грудня 2018

Відбулось І засідання 18 сесії районної ради

11 грудня 2018 року відбулось І засідання вісімнадцятої сесія районної ради сьомого скликання.
Відкрив і вів сесію голова районної ради Володимир Ляховенко.
В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Василь Кучерина, міський голова Тетяна Ковчежнюк. На початку сесії голова районної ради привітав присутніх з Днем волонтера та днем місцевого самоврядування та були вручені Почесні грамоти районної ради депутату районної ради Юрію Кулику, секретарю Соколівської сільської ради Тетяні Потаповій з нагоди Дня місцевого самоврядування, Тетяні Дарузі до дня волонтера та винесені подяки районної державної адміністрації та міської ради колективам Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Бобровицькій ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів до дня волонтера.
До порядку денного сесії внесено 27 питань. Голова районної ради прозвітував про роботу за період з листопада 2017 по листопад 2018 року. На сесії затверджено ряд галузевих програм та розглянуто питання про хід виконання цільової Програми розвитку водного господарства Бобровицького району на період до 2021 року, районної Програми розвитку фізичної культури і спорт на 2017-2020 роки, Комплексної районної Програми підтримки сім’ї,забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки.
Розглянуто питання про зміну в складі засновника Бобровицької школи мистецтв та про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є Бобровицька районна рада.
Депутатами районної ради прийнято Звернення до Президента України з вимогою негайно скасувати ганебне рішення щодо підвищення ціни на газ та Звернення до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., голови комітету Верховної Ради України з питань бюджету Павелка А.В., Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б., голови Чернігівської обласної ради Вдовенка І.С. щодо зарахування частини штрафів за порушення Правил дорожнього руху до місцевих бюджетів.
На сесії розглянуто питання про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок що знаходяться за межами населених пунктів.
По всіх питаннях було прийнято відповідні рішення.
Також депутати ознайомились з інформаційною довідкою, що надала прокуратура Чернігівської області щодо стану використання дитячих оздоровчих таборів.
Депутатами районної ради прийнято рішення продовжити роботу 18 сесії 20 грудня 2018 року. На другому засіданні планується розглянути ряд бюджетних питань, зокрема, проект районного бюджету на 2019 рік та затвердити Програму економічного і соціального розвитку району на 2019 рік та затвердити галузеві Програми.
Оргвідділ районної ради

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!