Logo
Версія для друку

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

13 грудня 2019 року біля пам’ятного знака ліквідаторам чорнобильської аварії відбувся мітинг - реквієм за участю представників влади, місцевого самоврядування , чорнобильців та громадськості міста. Цей день встановлено в Україні з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Зі словами шани та вдячності до всіх присутніх звернувся голова районної ради Володимир Ляховенко «За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов'язаний з використанням високих, і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку» наголосив голова районної ради.
Керівники району та міста щиро подякували ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС і вручили Почесні грамоти районної ради, райдержадміністрації та міської ради учасникам цих подій.
Настоятель Свято - Успенського храму отець Тарас відслужив поминальну літургію за померлими учасниками цього страшного лиха та також звернувся до всіх присутніх зі щирими словами подяки за великий подвиг та самопожертву в ім’я процвітання нашої держави.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять за загиблими ліквідаторами та поклали квіти до пам’ятного знака.

Організаційний відділ районної ради

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/1069-den-vshanuvannia-uchasnykiv-likvidatsii-naslidkiv-avarii-na-chaes?tmpl=component&print=1#sigProId5291a9192b
© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd