Logo
Версія для друку

Відбулось засідання 23 сесії районної ради сьомого скликання

19 грудня 2019 року відбулось засідання двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання. Відкрив і вів сесії голова районної ради Володимир Ляховенко.
В роботі пленарного засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Кучерина та міський голова Тетяна Ковчежнюк.
На розгляд сесії було винесено 25 питань.
Перед початком роботи сесії відбулись засідання постійних комісій, на яких детально було розглянуто всі питання порядку денного сесії.
Серед питань були :
- Про Програму економічного та соціального розвитку району на 2020 рік;
- Про районний бюджет Бобровицького району на 2020 рік.
Депутатами було розглянут0 ряд питань про хід виконання деяких галузевих Програм.
Також затверджено Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2020 рік; соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2020 рік; відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2020 рік; забезпечення надання адміністративних послуг у Бобровицькому районі на 2020 рік; з реалізації міграційної політики Бобровицького районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2020 рік; забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами на 2020 - 2021 роки; протидії захворюванню на туберкульоз на 2020 – 2021 роки; проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю на 2020 рік.
На сесії було затверджено план роботи районної ради на 2020 рік.
По всіх питаннях, що виносились на розгляд сесії, були прийняті відповідні рішення.

Оргвідділ районної ради

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!