brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що в районі станом на 19.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с.

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що в районі станом на 19.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с.

  • Опубліковано в Новини

Держава пропонує варіанти дистанційних послуг, щоб убезпечити найбільш вразливі категорії населення від небезпечного вірусу і закликає громадян, які одержують пенсію або соціальну грошову допомогу через банківські установи, дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. До того ж віднедавна з’явилася можливість зробити це не тільки через мережу Інтернет, а й за телефоном.
Здійснити такий телефонний розрахунок доволі просто. Навіть більше, за сплату комунальних послуг у такому форматі уповноважений банк не стягує комісію.
Крок 1 – Зателефонуйте на гарячу лінію свого банку.
Крок 2 – Пройдіть телефонну ідентифікацію за умовами, визначеними банком, відповідаючи на запропоновані запитання.
Крок 3 – Після встановлення особи працівник банку має отримати від вас інформацію про перелік житлово-комунальник послуг, які бажаєте сплатити дистанційно, і необхідні дані для здійснення оплати послуг із вашого рахунку.
Крок 4 – Отримайте від банку СМС-повідомлення про здійснену оплату житлово-комунальних послуг.

ВАЖЛИВО: Для сплати комунальних послуг тільки ви маєте телефонувати на гарячу лінію свого банку. Банк не може телефонувати вам із цього приводу. Задля уникнення шахрайських схем не надавайте свої особисті й банківські дані невизначеним особам!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!