brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

Проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

  • Опубліковано в Новини

Цьогоріч незалежна Україна відзначає своє 29-річчя. З одного боку для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі після довготривалих десятиліть бездержавного минулого.
Хоча цього року Українська держава відзначає свята у непростих умовах, закликаємо усіх жителів громади вічно пам'ятати тих Героїв, які життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

Нашій молодій державі – 29! Багато змінилося за ці роки: ми стали мудрішими, сильнішими, сміливішими… Ми доводимо свою спроможність вирішувати найскладніші проблеми. Але за однієї умови – якщо спільно візьмемось за справу. Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну.

Сьогодні з метою гідного відзначення 29-ї річниці незалежності України, з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, було проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/1239-provedeno-zakhody-do-dnia-derzhavnoho-prapora-ukrainy-ta-dnia-nezalezhnosti-ukrainy#sigProId4d54a1cf24
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd