brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Завершила роботу п’ята сесія сьомого скликання Бобровицької районної ради

Завершила роботу п’ята сесія сьомого скликання Бобровицької районної ради

  • Опубліковано в Новини

28 липня 2016 року відбулося ІІ засідання п’ятої сесії районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяли участь депутати обласної ради Сергій Чубовський, Василь Нестерук, голова райдержадміністрації Василь Кучерина, , керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські, міський голови, керівники установ, організацій та представники ЗМІ.
До порядку денного засідання було включено 29 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради. На засідання сесії прибуло 25 депутатів із 34 обраних.
Пленарне засідання відкрила і вела голова районної ради Тетяна Ковчежнюк.
Депутати одноголосно затвердили заходи щодо запровадження конкурсного відбору та контрактної форми трудового договору з керівниками комунальних закладів культури
Також було затверджено зміни до районної Програми розвитку трудового архіву Бобровицького району на 2016 рік та Програми діяльності районної ради ветеранів України в Бобровицькому районі на 2016 рік.
По питанню затвердження змін до комплексної районної Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством на 2016 рік виступила начальник управління соціального захисту Ганна Томко. Рішення прийнято.
Після розгляду питання про стан доріг в Бобровицькому районі було внесено пропозицію створити тимчасову контрольну комісію районної ради з питання виконання якості ремонту доріг та контролю за використанням коштів обласного бюджету .
Про розпорядження та використання земель сільськогосподарського призначення державної власності в Бобровицькому районі інформував в.о.начальника відділу Держгеокадастру в Бобровицькому районі Петро Осипенко. В обговоренні цього питання взяли участь голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району Валентина Чернякова, депутат обласної ради Василь Нестерук, міський голова Володимир Якушко. Після обговорення було прийнято рішення.
У ході роботи депутати також розглянули ряд земельних питань. За результатами обговорення були затверджені технічні документації по визначенню нормативно грошової оцінки земельних ділянок
Голосування при прийнятті рішень ради відбувалися згідно з чинним законодавством.
На завершення роботи сесії голова районної ради Тетяна Ковчежнюк висловила щиру вдячність депутатам за плідну роботу, розуміння назрілих проблем та пошук шляхів їх розв’язання.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/201-zavershyla-robotu-piata-sesiia-somoho-sklykannia-bobrovytskoi-raionnoi-rady#sigProIdd9ce2a3018
DMC Firewall is a Joomla Security extension!