brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Міжрайонна Спартакіада серед державних службовців

Міжрайонна Спартакіада серед державних службовців

  • Опубліковано в Новини

У рамках заходів до Дня незалежності України, 19 серпня відбулась міжрайонна Спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.
Захід проводився у місті Ніжині на центральному стадіоні «Спартак».
Участь у змаганнях взяли команди Ніжинського, Бобровицького та Носівського районів.
До складу команди нашого району ввійшли голова районної державної адміністрації Василь Кучерина, заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, керівники та спеціалісти структурних підрозділів РДА, сільські голови.
Команду Ніжинського району очолили голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова районної ради Олег Бузун, а команду Носівського району - виконуючий обов’язки голови РДА Микола Бузина.
Змагання проводились з таких видів спорту:
футбол – І місце у Ніжинського р-ну, ІІ місце у Бобровицького р-ну, ІІІ місце у Носівського р-ну;
волейбол - І місце у Бобровицького р-ну, ІІ місце у Ніжинського р-ну, ІІІ місце у Носівського р-ну;
настільний теніс - І місце у Ніжинського р-ну, ІІ місце у Носівського р-ну, ІІІ місце у Бобровицького р-ну;
перетягування канату - І місце у Ніжинського р-ну, ІІ місце у Бобровицького р-ну, ІІІ місце у Носівського р-ну.
Переможцем у загальнокомандному заліку стала команда Ніжинського району. Друге місце у команди Бобровицького району, і третє, відповідно зайняла команда з Носівського району.
Переможці були нагороджені цінними кубками та грамотами. Церемонію нагородження провела заступник голови Ніжинської райдержадміністрації Оксана Мелашенко.
Ініціатором проведення Спартакіади виступили голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин та сектор сім’ї, молоді та спорту РДА.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/231-mizhraionna-spartakiada-sered-derzhavnykh-sluzhbovtsiv#sigProIdf589195225
Our website is protected by DMC Firewall!