Logo
Версія для друку

У с.Рудьківка свято вдалося на славу.

Кожен населений пункт нашого району має свою історію, видатних та працьовитих односельчан і приводом згадати цю історію та відзначити поважних людей і здобутки громади є відзначення Дня села.
27 серпня територіальна громада села Рудьківка відсвяткувала своє свято. За доброю традицією урочисті заходи розпочались з української пісні.

У святкуванні Дня села взяли участь заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, депутати обласної ради Сергій Пащенко та Вікторія Солорева, заступник генерального директора ТОВ СП «Агродім» Олександр Ругаль, директор ПАТ «Рудьківське» Олег Іваницький. Як завжди, шанованих гостей зустрічали запашним короваєм.


З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Володимир Ярошенко. «Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливими традиціями і славною історією. Особливу шану та подяку він висловив людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу. За цей рік сільська родина поповнилась сімома маленькими жителями. Очільник громади побажав їм гарної долі, а батькам - радіти за успіхи своїх дітей. Також Володимир Ярошенко з теплими словами привітань звернувся до ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій в Афганістані, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, учасників АТО та всіх присутніх.
За постійну підтримку села подякув сільський голова жителям села, які займають активну громадську позицію. Спонсором свята виступило ПАТ «Рудьківське».

Андрій Ткаченко привітав всіх присутніх з святом і зазначив: «Сьогодні на свято зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх об'єднує одне почуття – любов до малої батьківщини. У цей святковий день висловлюю глибоку вдячність всім жителям Рудьківки, хто своєю волею, розумом, наполегливою та сумлінною працею вносить посильний вклад у розвиток села».
«Бережіть і плекайте славні традиції і звичаї села, примножуйте здобутки його на радість дітям та онукам. Бо село – це криниця родоводу, це велика родина, це частина Вашого серця», - звернувся Андрій Ткаченко до жителів громади.
Сергій Пащенко вручив сертифікат на шкільну дошку для Рудьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів голові осередку «Батьківщини» Оксані Пішій від народного депутата України Валерія Дубеля.
Колективи сільського будинку культури народний фольклорно-аматорський «Вербиченька», вокальний колектив «Рудьківчанка» та вихованці дитячого садка «Котигорошко» порадували присутніх чудовими піснями і прекрасними номерами художньої самодіяльності. Музичні вітання жителям села чергувалися зі словами подяки різним категоріям населення за їхній життєвий шлях і вклад у розвиток рідного села.
На святкуванні пригощали кулішом , запашним шашликом. Була розіграна лотерея. Присутні подивилися кольорову фотогалерею презентації села, для дітей були організовані атракціони. Кошти які були зібрані від реалізації домашніх страв підуть у фонд розвитку села.
Та на цьому свято не закінчилося. Після концерту була дискотека для молоді. Тож День села у Рудьківці відзначили гучно, по-родинному, з добром і любов'ю.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/236-u-srudkivka-sviato-vdalosia-na-slavu?tmpl=component&print=1#sigProId67deb55e39
© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!