brr name

gerb ukr

День знань

  • Опубліковано в Новини

Першого вересня у школах району проведено День знань. У святі взяли участь голова районної ради Тетяна Ковчежнюк та заступник голови районної ради Андрій Ткаченко.
Вітаючи педагогів, учнів та їх батьків з початком навчального року в Бобровицькій гімназії, голова районної ради Тетяна Ковчежнюк сказала: «Вересень починається святом першого дзвоника –Днем знань, святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до самостійного життя» Користуючись нагодою, Тетяна Ковчежнюк виразила слова щирої вдячності педагогам за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління.
З святом Першого звоника та Днем знань гімназистів та їх батьків привітала директор гімназії Тетяна Литвин.
Андрій Ткаченко відвідав Бобровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Традиційно привітав дітей, батьків та трудовий колектив з початком нового навчального року. Побажав першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Одинадцятикласникам - зберегти у своїй пам’яті шкільні роки. Висловив щиру подяку педагогічному колективу за наполегливу, самовіддану працю за любов і тепло до дітей.
З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Любов Любенко. Привітала школярів, батьків та вчителів з святом першого вересня, побажала всім добра, здоров’я і мирного неба.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/241-den-znan#sigProId879da1d5df
Our website is protected by DMC Firewall!