brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Бобровичани відзначили День фізкультури та спорту на оновленому стадіоні

Бобровичани відзначили День фізкультури та спорту на оновленому стадіоні

  • Опубліковано в Новини

Минулих вихідних на території міського стадіону у Бобровиці відбулося спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту.
Перед початком змагань всіх учасників свята привітали голова райдержадміністрації Василь Кучерина, заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, начальник сектору у справах молоді та спорту Валентин Кравченко. Вони побажали учасникам перемоги. Подякували всім, хто не залишився осторонь та долучився до впорядкування стадіону. Право урочисто підняти прапор було надано майстру спорту з боротьби самбо та дзюдо Даніелю Сафіну.
Не забули згадати хвилиною мовчання видатного нашого земляка тренера з важкої атлетики Миколу Мольченка, який не так давно покинув назавжди цей світ.
Своїм співом порадувала присутніх Аліна Ярошевська, а запальними танцями – танцювальний колектив «Ярославна».
Змагання того дня проходили з п*яти видів спорту: міні-футбол, волейбол, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату. Родзинку святу додали вболівальники, які підтримували своїх друзів.
У грі в шашки серед жінок перемогу здобула Тетяна Єреп (с. Нова Басань), другою стала Марина Солдатова (с.Рудьківка), третьою – Надія Лесенко (с.Горбачі). Серед чоловіків у грі в шашки першим став Юрій Пугач (с.Бригинці), Сергій Гавриленко (с.Озеряни), Володимир Ярошенко (с.Рудьківка). У гирьовому спорті місця розподілилися таким чином: Євгеній Каліберда (с.Озеряни), Анатолій Галушко (с.Свидовець), Артем Дараган (с.Вороньки). Найсильнішими у перетягуванні канту виявилася команда Рудьківської громади, за ними прослідували Новобасанська та Осокорівська громади. У парковому волейболі першість здобула команда відділу освіти, другими стали Вороньківська громада, третіми – Олександрівська громада. Переможцем у міні-футболі стала Новобасанська громада, другими – Озерянська, третіми – Вороньки. У загальнокомандному заліку районної спартакіади серед сільських громад перше місце здобула Новобасанська громада, другі – Озеряни, треті – Вороньки.
Переможців змагань нагородили кубками, медалями та грамотами.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/244-bobrovychany-vidznachyly-den-fizkultury-ta-sportu-na-onovlenomu-stadioni#sigProIdedfebe5e7e
DMC Firewall is a Joomla Security extension!