brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/15 вересня Бобровицька района асоціація місцевих рад провела виїзне засідання у м.Переяслав-Хмельницький

15 вересня Бобровицька района асоціація місцевих рад провела виїзне засідання у м.Переяслав-Хмельницький

  • Опубліковано в Новини

15 вересня Бобровицька района асоціація місцевих рад провела виїзне засідання у м.Переяслав-Хмельницький. У приміщенні Переяслав-Хмельницької районної ради делегацію Бобровиччини гостинно вітали голова Переяслав-Хмельницької районної ради Качкалда Петро Григорович і голова Переяслав – Хмельницької районної державної адміністрації Пряхін Андрій Володимирович. Вони розповіли про досягнення і проблеми свого району, про історію свого міста. Голова Бобровицької районної ради Ковчежнюк Тетяна Миколаївна розповіла про Бобровицький район, подякувала за теплу зустріч, запросила відвідати Бобровицю.
Після закінчення офіційної частини була оглядова екскурсія по Переяслав-Хмельницькому та огляд музею-заповідника Михайлівська церква, початок зведення якого відносять до середини XVII століття.
Відвідали також музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини – перший в Україні музей просто неба.
Особливістю музею є показ розвитку ремесел та основних етапів еволюції народного житла і пов’язаної з ним матеріальної і духовної культури українців.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/245-15-veresnia-bobrovytska-raiona-asotsiatsiia-mistsevykh-rad-provela-vyizne-zasidannia-u-mpereiaslavkhmelnytskyi#sigProIdfc0dcb0b44
Our website is protected by DMC Firewall!