brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Навчання із страховим активом Бобровицького району

Навчання із страховим активом Бобровицького району

  • Опубліковано в Новини

27 вересня 2016 року у приміщенні районної державної адміністрації проведено семінар-навчання з головними бухгалтерами, бухгалтерами по оплаті праці, головами та членами комісій (уповноваженими) із соціального страхування підприємств, установ та організацій Бобровицького району, який пройшов під головуванням директора Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції обласного відділення Фонду М.П.Гарбуза.
У роботі семінару-навчання брали участь керівники структурних підрозділів виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності: О.М.Загуменний, начальник сектору надання матеріального забезпечення та С.А.Попелуха, начальник контрольно-ревізійного відділу, які виступили з питаннями, відповідно, про надання матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду та про найбільш часті порушення, які зустрічаються при проведенні перевірок страхувальників.
Головний спеціаліст Козелецької дирекції Падій В.В. звернула увагу присутніх на співпраці спеціалістів міжрайонної виконавчої дирекції із страхувальниками з питань правильності оформлення листків непрацездатності, роботи комісій із соціального страхування по контролю за нарахуванням і своєчасною виплатою допомоги по тимчасовій непрацездатності.
Учасники семінару-навчання, а їх було 53 особи, отримали вичерпні відповіді на свої запитання, у тому числі, про порядок отримання путівок в реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів України та про оплату листків непрацездатності внутрішнім сумісникам.

Козелецька міжрайонна виконавча дирекція
Чернігівського обласного відділення Фонду
соціального страхування з тимчасової втрати
працездатності

DMC Firewall is a Joomla Security extension!