brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Загальні збори в с.Горбачі

Загальні збори в с.Горбачі

  • Опубліковано в Новини

Нещодавно відбулися загальні збори громадян в селі Горбачі .У заході взяли участь заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, директор ПП «Агропрогрес», депутат районної ради Михайло Шумейко, участковий Бобровицького відділення поліції Андрій Шульга та депутати сільської ради.
Жителі села заслухали звіт сільського голови Любові Вальченко про виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території у 2016 році та основні завдання на 2017 рік.
Учасники заходу обговорили основні питання життєдіяльності територіальної громади. Проблемні питання громади це освітлення вулиць та благоустрій населеного пункту.
Заступник голови районної ради Андрій Ткаченко розповів про об’єднання громад задля покращення життя населення району.
Директор ПП «Агропрогрес», депутат районної ради Михайло Шумейко прозвітував про здобутки підприємства, довів до відома пайовиків, що в цьому році знову буде збільшено орендну плату за паї. Наголосив на тому, що й надалі буде підтримувати село.
Звіт сільського голови щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території взято до відома, роботу виконкому визнано задовільною. За підсумками розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
Після закінчення зборів для присутніх був даний святковий концерт присвячений до жіночого свята - « Найчарівніші на світі». Ансамбль «Джерело» подарував чудові пісні найпрекраснішій половині людства - нашим любим жінкам, матерям, сестрам… Сюрпризом для присутніх був виступ хореографічного колективу «Візаві» під керівництво Марини Владиславівни.
Організаційний відділ районної ради

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/437-zahalni-zbory-v-shorbachi#sigProId43ff22b0a2
DMC Firewall is a Joomla Security extension!