brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Загальні збори громадян в с.Сухиня

Загальні збори громадян в с.Сухиня

  • Опубліковано в Новини

5 лютого відбулися загальні збори громадян за місцем проживання у с. Сухиня. На зборах були присутні 60 осіб. У сході села взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Володимир Ляховенко, начальник організаційного відділу районної ради Валентина Даруга, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Наталія Мягка, дільничний інспектор поліції Богдан Кочубей, депутат районної ради Микола Марченко, голова СФГ «Нива» Григорій Виноград, директор ТОВ «ТВН-Агро» Сергій Тринос, голова СФГ «АГРОС» Олег Борець, керуючий «Агро Ленд» Андрій Чередніченко, представник Бобровицької дільниці експлуатації газопостачання та газифікації Леся Горова, представник «Чернігівгазбут» Оксана Горова.

Жителі села заслухали звіт сільського голови Людмили Шкляревської про виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території у 2015 році та основні завдання на 2016 рік.

Звіт сільського голови щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території взято до відома, роботу виконкому визнано задовільною.

Учасники заходу озвучили ряд проблем, які потрібно вирішити - це вуличне освітлення у вечірні години, нестабільна напруга в електромережі, ремонт дороги, ремонт будинку культури, використання субсидій та оплата за газ, орендна плата за паї, урегулювання питання додаткових рейсів автобуса для сполучення з районним центром та підвезення дітей до ЗОШ та ДНЗ у с. Рудьківка, За підсумками розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Начальник оргвідділу районної ради В.С.Даруга

DMC Firewall is a Joomla Security extension!