Logo
Версія для друку

Загальні збори громадян в с.Піски

У районі продовжується традиційна кампанія загальних зборів громадян. Голови територіальних громад, відповідно графіка, затвердженого районною радою та райдержадміністрацією, підбивають підсумки своєї роботи за 2015 рік та визначаються із завданнями на 2016 рік.

14 березня відбулися збори у с.Піски. На зборах були присутні Тетяна Ковчежнюк голова районної ради, Валентина Чернякова заступник генерального директора ТОВ «Земля і воля», Ганна Томко. начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Ігор Загорулько заступник головного лікаря Центральної районної лікарні, Сергій Лисенко дільничний інспектор та 65 жителів села.

Валентина Олешко голова сільської ради прозвітувала про проведену роботу в 2015 році та було намічено основні напрямки діяльності сільської ради та громади на 2016 рік

На зборах також було порушено основні проблемні питання це ямковий ремонт доріг, косметичний ремонт будинку культури, чистка ліній електропередач, заміна аварійної опори по вул Гагаріна та намічено шляхи їх виконання.

Начальник оргвідділу районної ради В.С.Даруга

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd