Logo
Версія для друку

Загальні збори громадян в с.Кобижча

Відповідно до затвердженого графіка проходять загальні збори громадян за місцем проживання. 22 березня відбулися у с.Кобижча . На зборах були присутні 55 чоловік.

У сході села взяли участь голова районної ради Тетяна Ковчежнюк, генеральний директор ТОВ «Земля і Воля» Леонід Яковишин, виконуючий директор ТОВ «Земля і Воля» Валентина Чернякова, дільничний інспектор поліції Андрій Шульга, депутат районної ради Юрій Нехаєнко, керуючий відділенням ТОВ «Земля і Воля» Володимир Маковій, автоперевізник Василь Набок, начальник пожежної Вячеслав Бушура та інші .

Жителі села заслухали звіт сільського голови Дмитра Лесенка про виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території у 2015 році та основні завдання на 2016 рік. На сході села також затвердили ставки самооподаткування на 2016 рік.

Звіт сільського голови щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території взято до відома, роботу виконкому визнано задовільною.

Учасники заходу озвучили ряд проблем, які потрібно вирішити - це вивіз сміття, благоустрій території, ремонт доріг, матеріально- технічний стан пожежної частини, узгодження графіка автоперевезень та тарифів на перевезення..

Начальник оргвідділу районної ради В.С.Даруга

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!