brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Засідання 11 сесії районної ради 7 скликання

Засідання 11 сесії районної ради 7 скликання

  • Опубліковано в Новини

21 вересня 2017 року відбулося засідання одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Кучерина, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські, міський голови, керівники установ і організацій, представники суду, прокуратури, відділення поліції та засобів масової інформації.
Пленарне засідання провела голова районної ради Тетяна Ковчежнюк.
На розгляд сесії було внесено 19 питань, що, відповідно до регламенту роботи районної ради, попередньо розглядалися та обговорювалися на засіданнях президії районної ради.
Перед початком роботи сесії були проведені засідання постійних комісій на яких заслухали ініціаторів та розробників проектів рішень, внесених на розгляд одинадцятої сесії районної ради.
Народні обранці затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року, внесли зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік».
Депутатами було затверджено дві програми та внесено зміни до п’яти програм.
Також депутати розглянули шість питань щодо виконання районних програм.
Депутатами районної ради було прийнято звернення до Верховної ради України та Кабінету Міністрів, а саме: щодо необхідності впорядкування системи компенсаційних виплат за пільгові перевезення автомобільним та залізничним транспортом окремих категорій громадян.
По всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/576-zasidannia-11-sesii-raionnoi-rady-7-sklykannia#sigProIddbb940c4bf
Our website is protected by DMC Firewall!