Logo
Версія для друку

ВІДБІРНІ ЗМАГАННЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «СИЛА ДУХУ»

14 червня 2018 року в м.Чернігові відбудуться відбіркові змагання серед потерпілих на виробництві, які проводяться в рамках Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу». Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен.
Метою спартакіади є підтримка потерпілих на виробництві у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, допомога у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації, а також залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості до вирішення їх проблем.
Змагання проводитимуться з шести видів спорту – армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів. Переможці відбірних змагань візьмуть участь у фінальних змаганнях спартакіади 11 – 15 вересня 2018 року в м.Ужгороді.
Бажаючих взяти участь у змаганнях просимо звертатися до Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області за адресою: смт. Козелець, вул..Фавста Сидорука,9, або за телефоном 4-17-67.

Козелецьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd