brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/День скорботи та вшанування пам’яті

День скорботи та вшанування пам’яті

  • Опубліковано в Новини

З метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941 -1945 років , їх подвигу та жертовності, 22 червня встановлено День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Ця дата стала початком самої кровопролитної бійні на українській території. 77 років тому нацистська Німеччина порушила кордон і без оголошення війни вторглася на територію СРСР.
Горем і болем війна увірвалась в кожну українську родину, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Війна тривала до 9 травня 1945 року. Ціна перемоги була дуже великою. За роки війни найбільших втрат зазнала Україна, було забрано життя кожного п’ятого співвітчизника.
Віддати данину пам’яті тим, хто не повернувся з війни, сьогодні зібралась громадськість міста Бобровиця біля меморіалу Слави, вшанували пам'ять загиблих в роки війни хвилиною мовчання та поклали квіти до Обеліска Слави.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/755-den-skorboty-ta-vshanuvannia-pamiati#sigProId47adc54ea5
DMC Firewall is a Joomla Security extension!