Logo
Версія для друку

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається день Гідності та Свободи.
Цей день офіційно встановлений указом Президента України від 13 листопада 2014 року з метою ствердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження і донесення до сучасного і майбутнього поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також в знак поваги патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Цього дня відбулось покладання квітів до пам’ятних знаків героям небесної сотні та учасникам АТО за участю представників виконавчої влади, місцевого самоврядування, учнівської та студентської молоді, громадськості.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про всіх героїв, які відділи своє життя за Україну і сьогодні стоять на сторожі її незалежності.

Оргвідділ районної ради

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://bobr-rrada.gov.ua/nasha-diialnist/novyny/item/859-den-hidnosti-ta-svobody?tmpl=component&print=1#sigProId2084b7b7a5
© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!