Logo
Версія для друку

Шановні жителі району!

Вітаю вас з наступаючим Новим 2019 роком та світлим святом Різдва Христового!
Ось і завершується 2018 рік. На порозі нового року ми традиційно оцінюємо і аналізуємо пройдене, підсумовуємо прожите і зроблене.
Рік, що минає, був непростим і вимагав напруженої і плідної роботи. Серед чималої кількості перемог і поразок головним для нас залишається захист інтересів громадян. Іноді, в непростому переплетінні поглядів і переконань вкрай важко знайти рішення, яке задовольнить усіх, але нам це вдається. Ми, не зі слів, знаємо про нагальні проблеми району та своїми щоденними діями їх поступово вирішуємо.
Вірю, що 2019 рік стане роком стабілізації суспільно-політичного життя, економічного і соціально-культурного розвитку району. Для досягнення цієї мети лише злагоджені дії депутатського корпусу районної ради у співпраці з районною державною адміністрацією, міською та сільськими радами дадуть змогу покращити наповнення районного та місцевих бюджетів, забезпечити працюючим належну і своєчасну оплату праці, пенсіонерам – захищену старість, а нашим дітям – щасливе майбутнє. Хочу щиро подякувати всім, хто на цьому шляху залишив свій добрий творчий слід, незалежно від сфери діяльності – у сільському господарстві чи торгівлі, в побутовій чи гуманітарній сферах, в навчанні чи спорті.
Тож нехай у ці святкові дні Різдвяна зоря об’єднає усіх нас вірою в самих себе і в Україну, спільними справами, вагомими досягненнями, благословляючи наші помисли і діла, зміцнюючи нашу мудрість, силу і віру.
Бажаю всім, щоб Новий рік приніс в кожен дім мир, добробут і стабільність, а всі добрі наміри і починання здійснилися.
Веселих свят!
Щастя, тепла, любові, сімейного затишку, успіхів та натхнення!

З повагою
Голова районної ради Володимир Ляховенко

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!