brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 01 квітня 2019

Матеріали відфільтровано за датою: Понеділок, 01 квітня 2019

Відбулась 19 сесія районної ради

28 березня 2019 року відбулась 19 сесія районної ради сьомого скликання.
Відкрив і вів сесію голова районної ради Володимир Ляховенко.
В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Василь Кучерина, міський голова Тетяна Ковчежнюк.
До порядку денного сесії було внесено 18 питань.
З циклом бюджетних питань на сесії виступив начальник фінансового відділу районної державної адміністрації Анатолій Велігорський.
На сесії затверджено районну Програму соціального захисту жителів району на 2019-2020 роки та Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2019 рік в новій редакції. Також розглянуто питання про хід виконання районної Програми з національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки, Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають в сільській місцевості Бобровицького району Чернігівської області на 2016-2020 роки, цільової Програми організації підвозу учнів сільської місцевості до місць навчання в Бобровицькому районі на 2016-2020 роки.
Розглянуто питання про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району.
На сесії були прийняті рішення стосовно надання згоди та безоплатну передачу у комунальну власність Бобровицької міської ради комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр Бобровицької районної ради Чернігівської області» та трактора МТЗ - 80 №13866 ЯО та причіпа до трактора.
Депутати розглянули інформації про підсумки роботи із зверненнями громадян у районній раді за 2018 рік та про виконання рішень районної ради.
З усіх питань порядку денного депутатами були прийняті відповідні рішення.

Оргвідділ районної ради

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is a Joomla Security extension!