brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Середа, 08 травня 2019

Матеріали відфільтровано за датою: Середа, 08 травня 2019

День пам’яті та примирення в 2019 році

8 травня в Україні вшановується День пам’яті та примирення присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Ця дата приурочена до річниці капітуляції нацистської Німеччини.
Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року, метою відзначення є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги борцям проти нацизму…»
Цього дня жителі Бобровиччини відзначили День пам’яті та примирення. Ведуча заходу відмітила, що в цей день важливо нагадати про непересічну роль українців у Перемозі у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці буремні роки.
Присутні поклали квіти до Обеліска Слави та пам’ятних знаків

  • Опубліковано в Новини

Шановні ветерани , жителі району!

Сердечно вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Пам'ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла українці мужньо виборювали свободу від нацистських загарбників. Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу.
Ми пишаємось славою тих, хто приніс довгоочікуваний мир світу та Україні та схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.
У ці святкові дні хочеться побажати, в першу чергу, миру, адже ніщо не коштує дорожче за гіркі сльози матерів і солдатських вдів, зламані долі людей.
Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя, бадьорості духу.
Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир і злагода, спокій та добро!
Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим ветеранам! Ми завжди будемо пам’ятати ваш подвиг.
Зі святом Великої Перемоги!

З повагою
Голова Бобровицької районної ради Володимир Ляховенко

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!