brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 19 травня 2020

Матеріали відфільтровано за датою: Вівторок, 19 травня 2020

В Чернігівській області розпочала роботу інформаційна платформа «Допомога поруч»

Міністерством соціальної політики України запроваджено соціальний проєкт, створений для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.
В межах забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» розпочинає функціонування інформаційна платформа «Допомога поруч». Вона розміщена за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.
Проект об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади і місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.
Завдяки соціальному онлайн-проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна мобільна допомога та соціальні послуги одиноким громадянам похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям з дітьми та іншим соціально вразливим верствам населення.

«Допомога поруч» працює на Чернігівщині за номером
0800502349

  • Опубліковано в Новини

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що в районі станом на 19.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с.

Держава пропонує варіанти дистанційних послуг, щоб убезпечити найбільш вразливі категорії населення від небезпечного вірусу і закликає громадян, які одержують пенсію або соціальну грошову допомогу через банківські установи, дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. До того ж віднедавна з’явилася можливість зробити це не тільки через мережу Інтернет, а й за телефоном.
Здійснити такий телефонний розрахунок доволі просто. Навіть більше, за сплату комунальних послуг у такому форматі уповноважений банк не стягує комісію.
Крок 1 – Зателефонуйте на гарячу лінію свого банку.
Крок 2 – Пройдіть телефонну ідентифікацію за умовами, визначеними банком, відповідаючи на запропоновані запитання.
Крок 3 – Після встановлення особи працівник банку має отримати від вас інформацію про перелік житлово-комунальник послуг, які бажаєте сплатити дистанційно, і необхідні дані для здійснення оплати послуг із вашого рахунку.
Крок 4 – Отримайте від банку СМС-повідомлення про здійснену оплату житлово-комунальних послуг.

ВАЖЛИВО: Для сплати комунальних послуг тільки ви маєте телефонувати на гарячу лінію свого банку. Банк не може телефонувати вам із цього приводу. Задля уникнення шахрайських схем не надавайте свої особисті й банківські дані невизначеним особам!

  • Опубліковано в Новини

Інформаційна довідка

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що в районі станом на 19.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 7, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3) з них 9 осіб одужали . Було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ» 6 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання . Всього зареєстровано 91 контактна особа, з них 91 обстежені ПЛР пробами . Всього проведено обстежень ПЛР-тестами 133 .

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України»

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!