brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: Четвер, 11 червня 2020

Матеріали відфільтровано за датою: Четвер, 11 червня 2020

Інформаційна довідка

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що в районі станом на 11.06.2020 зареєстровано 34 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3, Травкіно – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне -3, з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ» 8 осіб, всі інші хворі знаходились на самоізоляції за місцем проживання . На сьогоднішній 1 хворий знаходиться на стаціонарному лікуванні, 10 хворих на самоізоляції, 22 хворих одужали. Всього зареєстровано 113 контактних осіб, усі обстежені ПЛР пробами . Всього проведено обстежень ПЛР-тестами 239 .

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України»

  • Опубліковано в Новини

Щодо сторінки БРЦСССДМ у соціальній мережі Facebook

Повідомляємо, що Бобровицький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр), для виконання частини 5 підпункту 9.1 пункту 9 Положення «Про Бобровицький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», яке затверджене розпорядженням голови Бобровицької районної державної адміністрації від 31.10.2017 №431, з метою створення можливостей для поширення соціальної реклами та інформації про діяльність Центру засобами інформаційно-комунікативних технологій, створив сторінку в соціальній мережі Facebook.
Ознайомитись з інформаційним наповненням сторінки можливо, перейшовши за наступним посиланням https://www.facebook.com/Bobrovytsiacsssdm.
З метою поширення соціальної реклами, ознайомлення населення з роботою Центру, просимо розмістити, в якості соціальної реклами, посилання цієї сторінки Центру на сайтах ваших організацій, у т.ч. на ваших сторінках у соціальній мережі Facebook. А також, задля подальшої взаємодії та співпраці, просимо ваших працівників приєднатися до сторінки Центру в соціальній мережі Facebook, шляхом уподобання чи підписання на цю сторінку.
З повагою та вдячністю,

Директор Олег РОГОВИЙ

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!