brr name

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Новини/Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 21 серпня 2020

Матеріали відфільтровано за датою: П'ятниця, 21 серпня 2020

Проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

Цьогоріч незалежна Україна відзначає своє 29-річчя. З одного боку для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі після довготривалих десятиліть бездержавного минулого.
Хоча цього року Українська держава відзначає свята у непростих умовах, закликаємо усіх жителів громади вічно пам'ятати тих Героїв, які життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

Нашій молодій державі – 29! Багато змінилося за ці роки: ми стали мудрішими, сильнішими, сміливішими… Ми доводимо свою спроможність вирішувати найскладніші проблеми. Але за однієї умови – якщо спільно візьмемось за справу. Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну.

Сьогодні з метою гідного відзначення 29-ї річниці незалежності України, з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, було проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

  • Опубліковано в Новини

Шановні жителі Бобровиччини!

З нагоди великих національних свят нашої державності – Дня Прапора України та Дня незалежності України – прийміть сердечні вітання та щирі побажання.
Народ України святкує 29-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.
Ще за часів Київської Русі українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї.
Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх – випробуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний український народ в змозі поліпшити життя у власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові наших предків.
Від щирого серця зичу здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги . Нехай мрія про краще життя окриляє на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я України та її майбутніх поколінь.
Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.
Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
Зі святом, з Днем незалежності України!

З повагою
Голова Бобровицької районної ради Володимир Ляховенко

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd