Logo
Версія для друку

Про звільнення Тодоріка Ф.О. з посади головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Бобровицька центральна районна лікарня»

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять перша (позачергова) сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

15 серпня 2019 року м.Бобровиця № 3-21

Про звільнення Тодоріка Ф.О. з посади головного лікаря
комунального лікувально-профілактичного закладу
«Бобровицька центральна районна лікарня»

Розглянувши погодження Бобровицької районної державної адміністрації від 29.07.2019 №01-42/906, відповідно до Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району, та Положення про порядок укладання та розірвання контрактів з ними, контракту від 3 лютого 2014 року, укладеного з головним лікарем комунального лікувально-профілактичного закладу «Бобровицька центральна районна лікарня» Тодоріком Ф.О., керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1.Звільнити Тодоріка Федора Олексійовича з посади головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Бобровицька центральна районна лікарня» за власним бажанням, відповідно до статті 38 Кодексу законів про працю України з 05 серпня 2019 року.
2. Виконавчому апарату районної ради забезпечити проведення організаційних заходів відповідно до Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції.

Голова В.ЛЯХОВЕНКО

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd