brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/22 сесія 7 скликання від 24 жовтня 2019 року/Про звільнення та розірвання контракту з директором Бобровицької районної друкарні Денисенко Валентиною Василівною

Про звільнення та розірвання контракту з директором Бобровицької районної друкарні Денисенко Валентиною Василівною

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
( двадцять друга сесія сьомого скликання )

Р І Ш Е Н Н Я

24 жовтня 2019 року №18-22

Про звільнення та розірвання контракту
з директором Бобровицької районної друкарні
Денисенко Валентиною Василівною

Розглянувши заяву директора Бобровицької районної друкарні Денисенко Валентини Василівни від 20 вересня 2019 року, відповідно до Положення про порядок призначення на посаду на умовах контракту та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Звільнити Денисенко Валентину Василівну з посади директора Бобровицької районної друкарні, за угодою сторін відповідно до пункту 2 статті 36 Кодексу законів про працю України.
2. Контракт, укладений між Бобровицькою районною радою та Денисенко В.В. вважати розірваним.
3. Виконавчому апарату районної ради забезпечити проведення організаційних заходів відповідно до Положення про порядок призначення на посаду на умовах контракту та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

Our website is protected by DMC Firewall!