brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/22 сесія 7 скликання від 24 жовтня 2019 року/Про безоплатне прийняття майна у спільну власність територіальних громад сіл та міста Бобровицького району

Про безоплатне прийняття майна у спільну власність територіальних громад сіл та міста Бобровицького району

gerb ukr

УКРАЇНА
Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
( двадцять друга сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

24 жовтня 2019 року м.Бобровиця №20-22

Про безоплатне прийняття майна
у спільну власність територіальних громад
сіл та міста Бобровицького району

Розглянувши клопотання та рішення Чернігівської обласної ради «Про безоплатну передачу у власність територіальних громад селища Парафіївки, міста Сновськ та районів Чернігівської області майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області», з метою розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Надати згоду на безоплатне прийняття майна та прийняти у спільну власність територіальних громад сіл та міста Бобровицького району автомобіль згідно додатку до цього рішення.
2. Бобровицькій районній державній адміністрації здійснити контроль за процедурою приймання-передачі зазначеного рухомого майна відповідно до вимог чинного законодавства України.
3. Включити вищезазначений автотранспорт до Переліку транспортних засобів спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобровицького району.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

Our website is protected by DMC Firewall!