brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/23 сесія 7 скликання від 19 грудня 2019 року/Про Програму економічного та соціального розвитку району на 2020 рік

Про Програму економічного та соціального розвитку району на 2020 рік

gerb ukr

БОБРОВИЦЬКА РАЙОННА РАДА
(двадцять третя сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2019 року м.Бобровиця № 2-23

Про Програму економічного
та соціального розвитку
району на 2020 рік

З метою забезпечення комплексного соціально-економічного розвитку району, підвищення якості життя населення, районна рада, розглянувши поданий районною державною адміністрацією проект Програми економічного та соціального розвитку району на 2020 рік та керуючись пунктом 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» районна рада вирішила:
1. Програму економічного і соціального розвитку району на 2020 рік (додається) затвердити.
2. Райдержадміністрації довести до органів місцевого самоврядування, управлінь, господарюючих суб’єктів усіх форм власності:
• розрахункові показники розвитку галузей господарського комплексу району;
• обсяги реалізації основних видів сільськогосподарської продукції;
• обсяги державних централізованих вкладень, коштів з обласного та районного бюджету, а також введення в дію об‘єктів соціально-культурної сфери.
3. Визнати головним завданням місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, господарських керівників забезпечення в 2020 році досягнення наступних економічних показників:
• виробництво валової продукції сільського господарства на суму 750,0 млн.грн.;
• за рахунок усіх джерел фінансування освоєння
810,0 млн. грн. капітальних інвестицій;
• зростання кількісних показників розвитку споживчого ринку;
• збільшення середньомісячної заробітної плати до 10300 гривень;
• забезпечення своєчасного та в повному обсязі надання населенню всіх видів допомог, субсидій та пільг, передбачених чинним законодавством.
4. Рекомендувати виконкомам сільських та міської рад основні показники Програми економічного та соціального розвитку району взяти за основу при формуванні відповідних Програм розвитку територій.
5. Постійній комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району систематично аналізувати хід виконання затвердженої Програми.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

Остання змінаПонеділок, 27 січня 2020 10:32
DMC Firewall is a Joomla Security extension!