brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/23 сесія 7 скликання від 19 грудня 2019 року/Про затвердження комплексної районної Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2020 рік

Про затвердження комплексної районної Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2020 рік

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять третя сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

19 грудня 2019 року м. Бобровиця № 12-23

Про затвердження комплексної районної
Програми соціального захисту окремих
категорій громадян щодо порядку
проведення розрахунку компенсаційних
виплат за пільговий проїзд, послуги
зв’язку та інші пільги, передбачені
законодавством, на 2020 рік

З метою реалізації державної політики в галузі соціального захисту населення, забезпечення гарантій соціального захисту окремих категорій громадян у частині надання пільг, передбачених законодавством, які не фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету, урегулювання механізму компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, які підлягають відшкодуванню за рахунок районного бюджету, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Затвердити комплексну районну Програму соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2020 рік (додається).
2. Бобровицькій районній державній адміністрації розробити та затвердити Порядок проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, які підлягають відшкодуванню за рахунок місцевих бюджетів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району; з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

Our website is protected by DMC Firewall!