Logo
Версія для друку

Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2020 рік

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять третя сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

19 грудня 2019 року м. Бобровиця № 11-23

Про затвердження Програми
відзначення державних та професійних
свят, ювілейних дат, заохочення за
заслуги перед Бобровицьким районом,
здійснення представницьких та інших
заходів на 2020 рік

З метою забезпечення належної організації відзначення державних та професійних свят у районі, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Затвердити Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2020 рік (додається).
2. Затвердити Порядок використання коштів по Програмі відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Бобровицьким районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2020 рік (додається).
3. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми та при формуванні районного бюджету на 2020 рік передбачити видатки для їх реалізації згідно з додатками.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району; з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!