brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/25 сесія 7 скликання від 3 квітня 2020 року/Про запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19 та посилення профілактичних заходів на території Бобровицького району

Про запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19 та посилення профілактичних заходів на території Бобровицького району

gerb ukr

УКРАЇНА

БОБРОВИЦЬКА РАЙОННА РАДА
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

03 квітня 2020 року м. Бобровиця № 1-25

Про запобігання поширення
гострої респіраторної хвороби,
спричиненої коронавірусом Covid-19
та посилення профілактичних заходів
на території Бобровицького району

Розглянувши подання районної державної адміністрації та з метою виконання рішень Уряду України щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19 та посилення профілактичних заходів на території Бобровицького району, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Районній державній адміністрації запровадити посилені профілактичні заходи щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19, на території Бобровицького району (заходи додаються).
2. Рекомендувати Бобровицькій міській, Новобасанській, Вороньківській, Соколівській сільським радам запровадити зазначені посилені профілактичні заходи на підвідомчих територіях.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

DMC Firewall is a Joomla Security extension!